Aquest cap de setmana Fundació Futur ha estat present en la Fira de Primavera de Sant Andreu de la Barca. Per una banda, des de l’Horta Sabarca Verda i el seu extraordinari equip de treball hem participat en la decoració de la jardineria de la fira. Fent tota la decoració en flor de la carpa institucional de l’Ajuntament i decorant els “tòtems” de la fira.

Per altra banda, hem estat presents en la nostra carpa, on durant tot el cap de setmana hem fet sucs de fuita naturals ecològics, fets per una de les cooperatives creades dins del programa Singular d’Ateneus Cooperatius dels quals participa el mateix Ajuntament. També hem venut plantes i verdures de la nostra horta.

  

Durant els dos dies també hem realitzat tallers de plantes aromàtiques i de cuina, desenvolupat per un cuiner del nostre servei de càtering.

Un any més, agrair la seva participació i implicació pel nostre projecte, a tots/es les persones que ens heu visitat. Així com la confiança i suport donada des de l’Ajuntament als projectes socials de la Fundació.