Recentment, hem signat un conveni de col·laboració amb Fundació Aíto GR, en projectes d’integració social i educativa a través de l’esport.

Totes dues institucions hem decidit unir-nos i crear un programa innovador que fusiona l’esport i alimentació: “Joves Saludables”. Una proposta de valor que pretén donar resposta als estudiants d’ESO. Un col·lectiu que es veu obligat a realitzar jornada intensiva i a perdre l’oportunitat de realitzar activitats formatives i/o esportives i sovint sense poder fer un àpat adequat, ni als instituts ni a casa.

El programa incideix sobre la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat i els hàbits saludables dels estudiants de secundària que tenen entre 12 i 16 anys i que després de les hores lectives, entre les 3 a les 6 de la tarda queden desatesos.

Alimentació saludable i esport: els resultats de la combinació d’ambdós, podem garantir un futur millor pels estudiants i els dóna l’oportunitat de poder canviar la seva vida mitjançant l’accés a una feina com entrenadors/res de bàsquet o futbol. Una campanya innovadora d’alt impacte social que ofereix acompanyar als joves amb una rutina saludable fent incisió en el seu futur.

A l’acte de signatura del conveni va tenir lloc a les instal·lacions de la Fundació i va participar el President de la Fundació Futur, Sergi López i el Director, Ramón Martínez. Per part de la Fundació Aíto García Reneses, Jordi Villacampa amic personal de l’Aíto García Reneses, Ferran Márquez i Joan Tallada, Director i Coordinador de la Fundació Aíto, i Carmen García Lores, Responsable del projecte i cap de Relacions Institucionals de la Fundació.

En aquests moments els diferents equips ja estem treballant de manera conjunta i molt acurada per poder definir la posada en marxa del projecte. Durant els propers dos mesos diferents municipis participaran com a prova pilot de “Joves Saludables”. El projecte s’implantarà de forma integral el curs 2019-2020.