LA CIUTAT DE RUBÍ JA COMPTA AMB UN NOU SERVEI DE RESTAURACIÓ AMB UN NOU CONCEPTE HEALTHY BAR.

Rubí és la primera ciutat en què aterra Bon Cor, un servei integral de restauració obert a tota la ciutadania on s’ofereix menús saludables i a un preu reduït ubicat al al gimnàs municipal Duet Sports 25 de Setembre.  Es tracta d’un concepte innovador que fusiona cafeteria – botiga de menjars preparats a preus molt assequibles oberta a tota la ciutadania, però especialment a aquelles persones que tenen dificultats per cobrir els seus àpats diaris.

Aquest projecte ens sembla molt interessant. És una manera de treballar que permet que les persones amb pocs recursos siguin ateses, però sense que se’ls adjudiqui cap etiqueta. És una proposta imaginativa que combat de manera directa l’estigma que pateixen aquests rubinencs i rubinenques” Ana María Martínez, Alcaldessa de Rubí.  El projecte es fonamenta sobre la base de l’economia circular.   “Oferim producte ecològic i de proximitat cultivat als horts que tenim a Sant Andreu de la Barca, a través dels quals oferim formació i feina a persones en risc d’exclusió social”, President de la Fundació Futur, Sergi López.

La iniciativa, que té una mirada inclusiva, es desenvolupa en col·laboració amb l’Ajuntament,  el qual es compromet a adquirir una quantitat diària d’aquests menús per destinar-los a persones usuàries dels Serveis Socials. Aquests ciutadans, seleccionats prèviament, tenen la possibilitat de consumir-los a la mateixa cafeteria o bé d’emportar-se’ls a casa. L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha explicat que “es tracta d’un recurs per donar normalitat a una situació que ja de per si és difícil per a les persones amb necessitats”.

La idea ─tal com ha explicat Bruno López, responsable de Botigues─ és fer una tasca integradora. Totes les persones que treballen amb nosaltres estan fora del mercat laboral. Nosaltres les formem i des del primer dia treballen amb nosaltres, cobrant segons marca el conveni. I el que desitgem és que marxin, perquè això vol dir que han trobat feina”.

A banda dels serveis de cafeteria i restaurant, l’establiment ofereix un racó de venda de productes de temporada i proximitat. Una cuina viva, conscient i amb ànima. Menjar casolà: sa, natural i nutritiu digna i accesible per tothom. Dins el mateix projecte, també es contempla servei de càtering i la possibilitat de llogar l’espai per a celebracions i altres trobades.

HORARIS: Dilluns a divendres, de 7 a 22 h   I   Dissabtes, de 8 a 20 h  I Diumenges, de 9 a 16 h.

https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/sala-de-premsa/notes-de-premsa/la-fundacio-futur-posa-en-marxa-a-rubi-un-nou-servei-de-restauracio-amb-alt-valor-social/