El passat any 2017 ha estat un gran any per a la Fundació Futur. En tan sols 12 mesos es van atendre a més de 236 persones en programes d’inserció i es van repartir més de 100.000 menús socials a les nostres botigues Menja Futur.

D’aquestes 236 persones un total de 154 han estat reincorporades al mercat laboral, contant entre d’altres amb les empreses d’inserció de Fundació Futur. Cadascuna de les persones ateses  ha tingut un itinerari personalitzat i únic amb diferents fases, que finalment han permès la incorporació d’aquestes al mercat laboral. A més, també s’han dut a terme diferents programes de formació, com han estat els programes de Garantia Juvenil, on en col·laboració amb l’ONG Acción Contra el Hambre; la Fundación OBICEX, entitat experta en gamificació i noves tecnologies; l’Associació Educativa Nou Quitxalles, i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, es van atendre a més de 80 joves, o el Programa de Reincorporació al Treball, amb formacions d’auxiliar de cuina i serveis.

Pel que respecta a les botigues Menja Futur, més de 20.000 persones van beneficiar-se dels nostres serveis, 300.000 persones han estat ateses als nostres menjadors socials i centres oberts, i 714.000 persones per part dels menjadors escolars. Sense oblidar un dels eixos de la nostra missió, promoure una alimentació saludable.

Per últim, el servei de càtering de la Fundació Futur, amb un gran vessant social, ha tingut el plaer d’atendre a més de 22.000 persones en els 368 càterings que s’han dut a terme. Esdeveniments únics per gaudir de la millor qualitat partint de l’eix de l’alimentació saludable i col·laborant amb la reinserció d’usuaris a través de la creació de llocs de treball.

Totes aquestes dades i més es veuen reflectides a la nostra memòria, que podeu consultar aquí:

Memòria Fundació Futur 2017

Per finalitzar, donar les gràcies a tots els que ens heu ajudat a ajudar durant aquest 2017 i sempre.