Podeu veure el reportatge que www.barcelonesjove.net va fer a la responsable de Qualitat i Higiène de Fundació Futur, l’Alba Guinart, on ens ensenya com és un dia a la seva feina i què cal estudiar per a ser Tècnica en la indústria alimentària.

Es tracta d’uns reportatges sobre com orientar el jovent de cara a la seva futura professió, en el qual diversos joves ens expliquen les claus per entendre la seva feina.

Podéis ver el reportaje que www.barcelonesjove.net hizo a la responsable de Calidad e Higiene de Fundació Futur, Alba Guinart, en donde nos enseña como es un día en su trabajo y que hay que estudiar para ser Técnica en la industria alimentaria.

Se trata de unos reportajes sobre cómo orientar la juventud de cara a su futura profesión, en ela cual varios jóvenes nos explican las claves para entender su trabajo.

You can see that the report made by www.barcelonesjove.net in charge of quality and hygiene of the Fundació Futur, Alba Guinart, where she teaches as a day in their work and what needs to be studied at the Technical food industry.

there are different stories about targeting young people face in their future profession in which many young people tell us the keys to understanding his work.