noi-garantia_666QUINA ERA LA SITUACIÓ ABANS D’APUNTAR-TE A LA GARANTIA JUVENIL?

Estava sense estudiar i ajudava en el negoci familiar per no estar sense fer res. Sempre he pensat
que el més important és sentir-se útil i més si és per ajudar a la teva família.

  • PER QUÈ VAS DECIDIR VINCULAR-TE A LA FUNDACIÓ FUTUR I FORMAR-TE AMB NOSALTRES?

Vaig demanar ajuda a Promoció Econòmica d’Olesa de Montserrat  per poder trobar feina però, per casualitat, em van informar que Futur oferia aquest curs de formació en cuina dins de la Garantia Juvenil i em va semblar un bon recurs per tenir més possibilitats de trobar feina, aprendre i introduir-me en el món de la cuina.

  • I ARA, COM HA CANVIAT LA TEVA SITUACIÓ?

Ara mateix estic treballant a la cuina central de Futur i visc a Barcelona. Sento que puc veure el camí que vull agafar i continuar creixent i formant-me per al futur, tant en el món de la cuina com el vida personal. Estic content!

  • QUÈ CREUS QUE ÉS EL MÉS IMPORTANT PER TROBAR FEINA?

Per començar a treballar, per molt que vulguis i t’esforcis molt en trobar feina, t’han de donar l’oportunitat de demostrar les teves capacitats i les ganes que tens de treballar. Per això, t’has d’esforçar cada dia i has de moure’t. Mai quedar-se a casa sense fer res!

  • I ARA, QUINES SON LES TEVES EXPECTATIVES?20161021_132338_opt

Continuar millorant cada dia! A mi Futur m’ha donat l’oportunitat de treballar i jo m’esforço treballant i intento millorar cada dia per demostrar-los-hi que van encertar amb mi!

[:es]¿CUÁL ERA LA SITUACIÓN ANTES DE APUNTARTE LA GARANTÍA JUVENIL?

Estaba sin estudiar y ayudaba en el negocio familiar para no estar sin hacer nada. Siempre he pensado que lo más importante es sentirse útil y más si es para ayudar a tu familia.noi-garantia_666

  • ¿POR QUÉ VAS DECIDIR VINCULAR-TE LA FUNDACIÓ FUTUR Y FORMARTE CON NOSOTROS?

Pedí ayuda a Promoción Económica de Olesa de Montserrat para poder encontrar trabajo pero, por casualidad, me informaron de que Futur ofrecía este curso de formación en cocina dentro de la Garantía Juvenil y me pareció un buen recurso para tener más posibilidades de encontrar trabajo, aprender y introducirme en el mundo de la cocina.

  • ¿Y AHORA, COMO HA CAMBIADO TU SITUACIÓN?

Ahora mismo estoy trabajando en la cocina central de Futur y vivo en Barcelona. Siento que puedo ver el camino que quiero coger y seguir creciendo y formándome para el futuro, tanto en el mundo de la cocina como el vida personal. ¡Estoy feliz!

  • ¿QUÉ CREES QUE ES LO MÁS IMPORTANTE PARA ENCONTRAR TRABAJO?

Para empezar a trabajar, por mucho que quieras y te esfuerces mucho en encontrar trabajo, te tienen que dar la oportunidad de demostrar tus capacidades y las ganas que tienes de trabajar. Por ello, tienes que esforzarse cada día y tienes que moverte. Nunca quedarse en casa sin hacer nada!

  • ¿Y AHORA, QUÉ SON TUS EXPECTATIVAS?20161021_132338_opt

¡Continuar mejorando cada día! ¡A mí Futur me ha dado la oportunidad de trabajar y yo me esfuerzo trabajando e intento mejorar cada día para demostrarles a ella que acertaron conmigo!