MENJA FUTUR

Menja Futur és un projecte social que va néixer amb el finançament de la Marató de TV3, promogut per la Fundació Futur. L’objectiu principal de Menja Futur és que tothom pugui accedir a un plat de menjar de qualitat, com a mínim una vegada al dia.

Menja Futur és un nou concepte de botiga de menjar per emportar. A les nostres botigues oferim una variada carta de plats preparats per emportar, saludables i econòmics. Els nostres clients, a més de gaudir d’una experiència gastronòmica de qualitat a bon preu, amb la seva compra ajuden a persones que ho necessiten a tenir un plat a taula, ja que destinem part de la recaptació al ‘Tiquet Futur’. Gràcies a aquest cupó, les persones amb pocs recursos poden accedir al menú Menja Futur per 3,65 €. El Tiquet Futur es pot adquirir en entitats socials com Càrites, Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Avis Món, Sant Joan de Déu i Arrels Fundació. Es tracta d’un sistema anònim, respectuós i que no estigmatitza.

Per portar a terme aquest servei contractem a personal en risc d’exclusió social.

Menja Futur també distribueix menús a domicili a persones amb dificultats de mobilitat o gent gran que demani el servei i que disposi del Tiquet Futur.

A més, apostem per la restauració responsable, cuinant amb productes de proximitat, ecològics i de comerç just.

Image

LES BOTIGUES:

 

CAFÈ-JUST, C/ del Sots Tinent Navarro, 18. 93 310 64 56.

FACULTAD PERE TARRÈS, C/ Marià Cubí 169. 93 252 89 72

SANT ANDREU DE LA BARCA,Carrer Pintor Maria Fortuny, 3 baixos, 08740 Sant Andreu de la Barca. 93589309

TIQUET FUTUR:

Fundació Futur ha impulsat, en col·laboració amb diverses entitats socials, una nova manera de lluitar contra la pobresa alimentaria. Un servei que es distribueix a través de les tendes Menja Futur, el Tiquet Futur. Mitjançant el Tiquet Futur, adquirit per l’usuari social en entitats socials, les persones amb menys recursos poden accedir al menú Menja Futur per 3,65 €. Es tracta d’un sistema anònim, respectuós i que no estigmatitza. Aquest servei vetlla especialment pels infants que podran menjar plats equilibrats i variats a casa, en companyia dels seus familiars. L’objectiu és aconseguir que el màxim nombre de persones que no poden menjar dignament accedeixin, com a mínim un cop al dia, a un àpat saludable i de qualitat.