El darrer dia 25 de novembre van visitar la nova seu de la Fundació Futur i Futur Just EI, SL, la Sra. Maria Vivas, directora de comunicació d’Endesa i en Jordi Goenga, director d’ incentius, Convencions i Events Catalunya d’Halcón Viajes, per veure in situ les instal·lacions de la nostra nova cuina prenent nota de totes les explicacions que li va donar el responsable de cuina de Futur.

foto_noticia_visita_endesa

La directora de comunicació d’Endesa i el director d’Incentius de la firma Halcón Viajes van fer un recorregut per la resta de les oficines de la seu central i van estar molt interessats en la tasca de càtering d’events i d’inserció de la nostra organització. Aquesta visita va venir de la mà d’en Rubén Selmik, el comercial extern de Futur, i de l’Aida Fernández, la responsable de càtering, i es va acabar amb un tast de les delicadeses fetes pels cuiners i cuineres de Futur.

Aquest apropament d’Endesa i d’Halcón Viajes a Futur pot ser una bona notícia a l’hora de mantenir la llum de la inserció sociolaboral de la nostra organització per a la propera dècada.El pasado día 25 de noviembre visitaron la nueva sede de la Fundació Futur y Futur Just EI, SL, la Sra. Maria Vivas, directora de comunicación de Endesa y Jordi Goenga, director de incentivos, Convenciones y Eventos de Catalunya de Halcón Viajes, para ver in situ las instalaciones de nuestra nueva cocina tomando nota de todas las explicaciones que le dio el responsable de cocina de Futur.

foto_noticia_visita_endesa

La directora de comunicación de Endesa y el director de Incentivos de la firma Halcón Viajes hicieron un recorrido por el resto de las oficinas de la sede central y estuvieron muy interesados en la tarea de catering de eventos y de inserción de nuestra organización. Esta visita vino de la mano de Rubén Selmik, el comercial externo de Futur, y de Aida Fernández, la responsable de catering, y se acabó con una degustación de las delicadezas hechas por los cocineros y cocineras de Futur.

Este acercamiento de Endesa y Halcón Viajes a Futur puede ser una buena noticia a la hora de mantener la luz de la inserción sociolaboral de nuestra organización para la próxima década.