El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha assistit a la inauguració de la tercera botiga Menjafutur, que vàrem obrir el 29 de gener. La nova botiga està ubicada al districte de Sarrià Sant Gervasi, concretament al carrer Marià Cubí 169, dins de la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés.

El conseller va destacat el compromís social de la Fundació Futur i va comentar que el país necessita empreses compromeses socialment i que a més siguin capaces de desenvolupar una gestió eficaç del seu negoci.

DSC_0402

 El conseller de Empresa y Empleo de la Generalitat, Felip Puig, asistió a la inauguración de la tercera tienda Menjafutur, que se abrió el 29 de enero. La nueva tienda està ubicada en el distrito de Sarriá Sant Gervasi, concretamente en la calle Marià Cubí 169, dentro de la Facultad de Educación y Trabajo Social Pere Tarrés.

El consejero destacó el compromiso social de la Fundació Futur y comentó que el país necesita empresas comprometidas socialmente y que además sean capaces de desarrollar una gestión eficaz de su negocio.