Signatura del conveni amb Fundació “la Caixa”

El dia 4 de febrer varem tenir l’ocasió de signar la incorporació de Fundació Futur al programa Incorpora de “la Caixa”.

Raimon Martínez va ser l’encarregat de signar el conveni en representació de la Fundació Futur en qualitat de Director General:

Signatura conveni

Creixement del nostre impacte social

El projecte Incorpora, que impulsa l’entitat financera “la Caixa” , té per objectiu facilitar la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. És un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

Aquesta nova col·laboració, permetrà donar un gran impuls a l’activitat integradora de la Fundació Futur. L’any 2015 més de 23.000 persones en risc d’exclusió van trobar feina gràcies a les oportunitats construïdes per Incorpora.

Moltes gràcies a Incorpora i a la Fundació “la Caixa” per fer-nos aquesta confiança. De ben segur que aquest serà el principi d’una excel·lent col·laboració.

Si teniu interès en conèixer amb més detall la tasca d’Incorpora, podeu accedir al seu portal:  http://www.incorpora.org/apoyo-y-seguimiento