Futur Social

ACCIÓ SOCIAL I INSERCIÓ AMB JOVES:

L’objectiu principal de Fundació Futur és la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. Per aquest motiu portem a terme diferents programes i projectes d’inserció sociolaboral, per oferir un Futur a cada persona que participa i donar-li l’oportunitat de canviar la seva vida mitjançant l’accés a un treball. Per aconseguir aquesta finalitat tenim un departament d’Acció Social amb tècnics especialitzats que ajuden i acompanyen en el procés de recerca de feina a persones amb dificultats per accedir al món laboral.

SOFIL FUTUR:

El nostre Servei d’Orientació, Formació i Inserció Laboral dona resposta a les diferents necessitats laborals d’aquells col·lectius que es troben en situació de major vulnerabilitat, com per exemple el col·lectiu de immigrants i nouvinguts,  àmbit penitenciari, joves sense formació i aturats de llarga durada, entre d’altres. L’objectiu d’aquest servei és aconseguir la inserció laboral i social de les persones que més ho necessiten per tal d’empoderar-los i que tornin a sentir-se protagonistes de la seva vida.

GARANTIA JUVENIL:

És un programa que ofereix a joves – de 16 a 30 anys, que no treballen ni estudien- serveis d’orientació, tutorització, formació i adquisició d’experiència professional; per tal que trobin una oportunitat al món laboral o tornin al sistema educatiu per acabar de formar-se.

Actualment estem desenvolupant 3 programes de garantía social:

  • Agricultura ecològica i cultiu sostenible.
  • Noves tecnologies experiencials i videojocs 3D.
  • Cuina d’autor i disseny de càtering.

Per conèixer més el projecte fes clic aquí.

INCORPORA de la Obra Social de La Caixa: 

El programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social.

A aquest efecte, oferim un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina.

D’aquesta manera,  les persones amb dificultats per accedir al mercat laboral poden ser beneficiaries del programa, i des del servei d’Orientació, Formació  i Inserció Laboral de la Fundació Futur,  rebran atenció personalitzada, orientació, formació i acompanyament per definir el seu perfil professional i/o en el procés de recerca de feina.