La Fundació

Qui som?

Des de 1996 Fundació Futur és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. Duem a terme aquesta finalitat mitjançant la formació i contractació, principalment en el sector de la restauració, de persones derivades de l’entorn penitenciari i usuaris de serveis socials municipals o d’entitats sense ànim de lucre.

Fundació Futur neix del desig de ajudar a la gent que viu i treballa fent accessible una vida sostenible per a tothom.

Actualment, ja som un equip format per 200 professionals que treballem dia a dia per aconseguir aquest objectiu.

Des de la Cuina Central volem seguir desenvolupant una gamma de productes, plats precuinats, de proximitat i de temporada amb el que podrem arribar al públic oferint a un preu assequible un menjar d’altíssima qualitat amb uns valors intrínsecs clarament diferencials.

A cuina central es constitueix com un centre productiu però també com un centre de gestió on també coordinem serveis de restauració per a col•lectivitats.

Amb una experiència que ens avala, podem coordinar solucions de restauració de forma integral al mateix temps que facilitem l’accés al menjar ecològic a escoles, estacions d’esquí, hospitals, residències de la tercera edat, etc.

Entre les nostres metes, destaca també, que el màxim nombre de persones necessitades accedeixin a un menjar saludable i de qualitat, donant prioritat a col·lectius vulnerables com a nens, ancians i persones que acudeixen a menjadors socials. Aquest tasca la duem a terme a través de Menja Futur.

A més, apostem per la sostenibilitat mediambiental i l’alimentació sana fent servir en els nostres productes ingredients de proximitat, ecològics i de comerç just.

Per saber més sobre l’entitat pots descarregar l’històric i/o la memòria.

Què fem?

Estem creant l’Univers FUTUR amb l’objectiu que de aconseguir un ecosistema sostenible i perdurable en el temps.

Aquest univers es va iniciar amb l’àrea social que impulsa projectes filantròpics i empreses socials.

Equip Humà

President: Sergi López
Responsable d’Administració: Olga Botella
Responsable d’Innovació i Creativitat: Efrén García
Responsable de Qualitat i Dietética: Laura Beltrán
Responsable Oficina Técnica: Laura Villanueva
Responsable de RRHH: Ariadna Díaz
Responsable d’Acció Social: Nuria Morató
Responsable de Botigues: Bruno López
Responsable de Càtering: Joan Carles López
Responsable de Màrqueting: Cristina Canalías

PATRONAT
Des de juliol de 2015 el nostre Patronat té la següent configuració:
President: Sergi López
Vocals:
Vice-President: Xavier Pont Martín
Secretari: Joan Jové
Iolanda Boldu
Nuria Morato
Rosa María Bellés Guitart

Premis i reconeixements

En reconeixement a la nostra tasca d’inserció sociolaboral i reducció i reciclatge de residus, hem rebut diversos premis en l’ambit de l’acció social i el medi ambient:

  • 2001. Internacional Nexo Empleo a la millor iniciativa d’economia social.
  • 2002. Barcelona Activa per a Empresa Solidària.
  • 2003. Acció 21 a la millor iniciativa ambiental.
  • 2004. Fundació Campanals a la millor iniciativa social.
  • 2004. Certificació ISO 14001
  • 2005. IESE-Expansió – FundacióSchwab per a emprenedoria social.
  • 2006. Josep M. Piñol a la millor iniciativa d’inserció laboral (Punt Just)
  • 2006. Certificació EMAS.
  • 2011. Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a la millor acció de reducció i reciclatge de residus.
  • 2012.  Acció 21 pel projecte Menjador Escolar Sostenible.
  • 2012. Menja Futur, Marató de TV3 contra la pobresa.
  • 2014. Menja Futur, “Barcelona, la millor botiga del món” concedit per l’Ajuntament de Barcelona.
  • 2015. Estel Solidari atorgat per l’Associació Educativa Nou Quitxalles.