Captura de pantalla 2014-03-20 a la(s) 13.02.13

A l’any 2005 vam iniciar el projecte MES: Menjadors Escolars Sostenibles, un projecte centrat en 4 eixos:

Captura de pantalla 2014-03-20 a la(s) 13.00.27

Avui us volem parlar de l’eix alimentari. La Fundació Futur ofereix als menjadors escolars una dieta equilibrada, feta amb matèries primeres de qualitat i proximitat, amb plats variats i tenint molta cura en el procés d’elaboració.

Dieta Equilibrada:
Incrementem el consum de fruita fresca, verdura i proteïna vegetal.
Disminuïm el consum de fregits i precuinats.
Potenciem el consum de productes integrals i ecològics.

Captura de pantalla 2014-03-20 a la(s) 13.00.11

A les matèries primeres que oferim en el nostre servei de menjador escolar trobareu productes de comerç just, com el sucre de panela i la xocolata, o de proximitat, com la vedella ecològica dels Pirineus i les fruites i verdures. A més ajudem als menuts a integrar dins la seva dieta productes com l’arròs integral i la soja.
Al pròxim article us explicarem en què es basa l’Eix Educatiu i la nostra tasca d’educar per a la salut.