Ahir dia 26 de maig es va obrir la nova botiga Menja Futur, situada al Mercat de Cornella de la plaça Lluís Companys s/núm.

Menja Futur suposa una línia d’activitat dins el grup FUTUR, amb un objectiu doble: per una banda proporcionar a tothom plats i menús assequibles i saludables a un preu just, i per l’altra, ajudar a persones necessitades i amb risc d’exclusió social a través del Tiquet Futur, un menú subvencionat que es reparteix a aquestes persones a través de col·laboradors socials com Càritas, Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Avis Món, Sant Joan de Déu i Arrels Fundació. Amb els ingressos aconseguits amb les vendes de la botiga se subvencionen els menús Tiquet Futur.Ayer día 26 de mayo se abrió la nueva tienda Menja Futur, situada en el Mercado de Cornellá de la plaza Lluís Companys s/n.

Menja Futur supone una línea de actividad dentro del grupo FUTUR, con un objetivo doble: por un lado proporcionar platos y menús asequibles y saludables a todo el mundo a un precio justo,y por otro lado, ayudar a personas necesitadas y con riesgo de exclusión social a través del Tiquet Futur, un menú subvencionado que se reparte a estas personas a través de colaboradores como Càritas, Servicios Sociales del Ayuntamento de Barcelona, Avis Món, Sant Joan de Déu i Arrels Fundació. A través de las ventas de la tienda se subvencionan los menús Tiquet Futur.