ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA


Enguany hem format part de la 66 Fira d’Espàrrecs de Gavà que va tenir més de 30.000 visitants.

El recinte firal ha comptat amb una superfície de 20.000 metres quadrats distribuïts en tres grans espais. L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez un any més els ciutadans tant de Gavà com d’altres localitats ha respost visitant la Fira i consolidant així un certamen que és un reflex de l’activitat econòmica del municipi tot mantenint la seva tradició agrícola”.

Les cooperatives de Fundació Futur han aportat el seu gra de sorra oferint diferents tallers i activitats d’economia social i solidària per tots els públics amb l’objectiu de sensibilitzar, conscienciar i assessorar.

  • Frutal Shakes. Es dedica la seva activitat a fer sucs i batuts ecològics, saludables i sense residus.
  • Associació Aliviu.  Té com a objectiu el cultiu i la fabricació de cistelles ecològiques que ajuden a la prevenció del càncer. A més, també inclouen dintre del seu projecte la creació d’un espai terapèutic.
  • Menjar d’hort SCCL. Cooperativa agrària, ecològica, de proximitat i social. Es basa en el conreu de terres de forma ecològica i amb eines de treball sostenibles. Tenen un espai de terres amb l’objectiu de sensibilitzar mediambientalment i amb un objectiu social i terapèutic per ajudar a persones amb dificultat físiques.

Un equip de persones que posa el seu coneixement i experiència al servei de la transformació econòmica, social, ambiental, educativa i cultural que treballa per fomentar, reforçar i promocionar l’economia cooperativa, social i solidària com una de les eines per donar resposta a la situació d’emergència socioeconòmica.

Per més informació:

www.firaesparrecsgava.cat