Qui som?

Des de 1996 Fundació Futur és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. Duem a terme aquesta finalitat mitjançant la formació i contractació, principalment en el sector de la restauració, de persones derivades de l’entorn penitenciari i usuaris de serveis socials municipals o d’entitats sense ànim de lucre.

Fundació Futur neix del desig de ajudar a la gent que viu i treballa fent accessible una vida sostenible per a tothom.

Actualment, ja som un equip format per 200 professionals que treballem dia a dia per aconseguir aquest objectiu.

Des de la Cuina Central volem seguir desenvolupant una gamma de productes, plats precuinats, de proximitat i de temporada amb el que podrem arribar al públic oferint a un preu assequible un menjar d’altíssima qualitat amb uns valors intrínsecs clarament diferencials.

A cuina central es constitueix com un centre productiu però també com un centre de gestió on també coordinem serveis de restauració per a col•lectivitats.

Amb una experiència que ens avala, podem coordinar solucions de restauració de forma integral al mateix temps que facilitem l’accés al menjar ecològic a escoles, estacions d’esquí, hospitals, residències de la tercera edat, etc.

 

Entre les nostres metes, destaca també, que el màxim nombre de persones necessitades accedeixin a un menjar saludable i de qualitat, donant prioritat a col·lectius vulnerables com a nens, ancians i persones que acudeixen a menjadors socials. Aquest tasca la duem a terme a través de Menja Futur.

A més, apostem per la sostenibilitat mediambiental i l’alimentació sana fent servir en els nostres productes ingredients de proximitat, ecològics i de comerç just.

Per saber més sobre l’entitat pots descarregar l’històric i/o la memòria.

Què fem?

Estem creant l’Univers FUTUR amb l’objectiu que de aconseguir un ecosistema sostenible i perdurable en el temps.

Aquest univers es va iniciar amb l’àrea social que impulsa projectes filantròpics i empreses socials.