Qui som?

Una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la formació i inserció sociolaboral de persones vulnerables mitjançant la restauració col.lectiva i l’alimentació saludable. Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de l’ocupació, serveis socials, l’educació i  la formació.

Seguim un model organitzatiu en xarxa per adaptar  la nostra resposta a les necessitats concrete del col.lectiu, situant al  centre de l’activitat cadascun dels serveis o projectes i rebre, així, el suport de les àrees de negoci i corporatives.

Des de l’any 2006 col·laborem estretament i  activament amb el Grup Senfo, oferint serveis  de lleure, restauració col·lectiva i facility services a escoles, residències, menjadors  socials, empreses i institucions públiques i privades.

 

 

MISSIÓ

Millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de qualsevol col.lectiu vulnerable a través d’activitats empresarials que generen llocs de treball.

VISIÓ

Transformar l’entorn social, millorant la realitat de les persones mitjançat els serveis de restauració col·lectiva i l’alimentació saludable, digna i accessible per a tothom, gràcies als itineraris de formació i inserció sociolaboral personalitzada.

VALORS

PROPERA. Les persones com a centre.

SOCIALMENT RESPONSABLE. Promou la integració sociolaboral  impulsant el progrés en els àmbits  econòmic, social i mediambiental generant ocupació estable.

INNOVADORA.  Fomenta els processos  interns d’innovació per aconseguir una millora social.

FLEXIBLE.  S’adapta a les necessitats de cada client.

SOSTENIBLE.  Treballa amb equilibri social i econòmic.