Li donem la benvinguda al nostre nou director general de la Fundació Futur, Raimon Martínez González.

Raimon Martínez, va néixer a Barcelona fa 40 anys, és Graduat Social, per la Universitat de Barcelona, i Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans. Així mateix, ha cursat un programa de direcció estratègica a ESADE Business School i un altre de coaching professional a IESE, Universitat de Navarra. Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diversos càrrecs de direcció en empreses nacionals i internacionals com ara Grup Qualitat Cooperativa, Ibercarretillas-OM Pimespo Grup Limiti, Grup Holmes Plau i Cirsa, entre d’altres. Cal destacar la seva última experiència com a director de programes educatius a la Fundació Pere Tarrés, des de 2011 fins a febrer de 2015. Durant els anys en els quals ha estat en el càrrec, l’entitat ha consolidat i incorporat noves línies d’actuació educatives i socials.

Amb la incorporació de Raimon Martínez es consolida i s’assegura el creixement i la sostenibilitat del projecto de la Fundació Futur. Un projecte social que té com a objectiu fundacional ajudar a persones en risc d’exclusió social donant-los la possibilitat de tenir un treball que els permeti la inserció social i laboral. A més, a través de les botigues Menjafutur, Fundació Futur vol aconseguir que el màxim nombre de persones necessitades accedeixin a un menjar saludable i de qualitat, donant prioritat a col·lectius vulnerables com ara nens, persones grans i persones que acudeixen a menjadors socials. Tot això s’aconsegueix cuinant els nostres plats amb ingredients de proximitat, ecològics i de comerç just.
Le damos la bienvenida a nuestro nuevo director general de Fundació Futur, Raimon Martínez González.

Raimon Martínez, nació en Barcelona hace 40 años, es Graduado Social, por la Universidad de Barcelona, y Máster en Dirección y Gestión de Recursos Humanos. Asimismo, ha cursado un programa de dirección estratégica en ESADE Business School y otro de coaching profesional en IESE, Universidad de Navarra. Durante su trayectoria profesional ha ocupado diversos cargos de dirección en empresas nacionales e internacionales tales como Grup Qualitat Cooperativa, Ibercarretillas-OM Pimespo Grupo Linde, Grupo Holmes Place y Cirsa, entre otras. Cabe destacar su última experiencia como director de programas educativos en la Fundació Pere Tarrés, desde 2011 hasta febrero de 2015. Durante los años en los que ha estado en el cargo, la entidad ha consolidado e incorporado nuevas líneas de actuación educativas y sociales.

Con la incorporación de Raimon Martínez se consolida y se asegura el crecimiento y la sostenibilidad del proyecto de la Fundació Futur. Un proyecto social que tiene como objetivo fundacional ayudar a personas en riesgo de exclusión social dándoles la posibilidad de tener un trabajo que les permita la inserción social y laboral. Además, a través de las tiendas Menjafutur, Fundació Futur quiere conseguir que el máximo número de personas necesitadas accedan a una comida saludable y de calidad, dando prioridad a colectivos vulnerables como niños, ancianos y personas que acuden a comedores sociales. Todo ello se consigue cocinando nuestros platos con ingredientes de proximidad, ecológicos y de comercio justo.