Ahir 16 de maig, va tenir lloc el Recompte 2018 de persones sense llar, Menja Futur ha participat establint com a punt de trobada el Menjador Social del Cafè Just i el Menjador Social de l’Eixample com a seu de coordinació. Al Menjador Social Eixample ven participar en la coordinació quatre entitats diferents del barri i aproximadament 50 voluntaris/as.

Se’ls va recepcionar i acreditar, es va donar la formació necessària amb instruccions per fer el recompte, se’ls hi va oferir sucs i galetes, i van començar el recompte a les 00:00h. Van anar arribant amb les dades recollides entre la 01:30h i les 02:30h de la matinada, enviant els resultats tal com arribaven a l’entitat organitzadora.

El Recompte 2018 ha finalitzat amb la participació de 925 voluntaris dividits en 287 grups diferents, que han recorregut els 13 punts de trobada assignats prèviament. Segons les dades recollides, han sigut visualitzades un total de 956 persones dormint en la via pública i 2.099 persones allotjades en equipaments.