Des de Fundació Futur ens plau anunciar-vos que la setmana passada va tenir lloc la renovació del conveni de participació amb l’ajuntament de Barcelona que fa referencia al programa de Targeta Rosa.
La Targeta Rosa és un servei de caràcter social impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a l’abast de totes aquelles persones majors de 60 anys o amb una discapacitat igual o superior del 33% acreditada i amb pocs recursos econòmics.

Una prestació social que facilita tota una sèrie de descomptes i avantatges en un gran nombre d’establiments i entitats -tant de Barcelona com de l’àrea metropolitana-, en l’ús dels transports públics a la ciutat, i en molts serveis i productes d’interès.

En el nostre cas, Fundació Futur i Menja Futur participen oferint diversos descomptes com pot ser el nostre menú a un preu de 3,65€, el 10% en totes les compres o el 5% en càterings. Aquests descomptes es podran gaudir en qualsevol de les nostres botigues que es trobin dintre de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per a més informació sobre les ofertes a les que es pot accedir amb la Targeta Rosa o qui pot accedir-hi, feu clic a aquest enllaç.