MENJADOR FUTUR

MENJADOR FUTUR

Per a la Fundació Futur cuinar és una oportunitat per aconseguir un futur millor per a la nostra societat. Generem Projectes amb Impacte Social i portem a terme la gestió integral o parcial de menjadors per a tot tipus de col·lectivitats:

CENTRES ESCOLARS: realitzem la gestió integral de la cuina, tant In Situ com Transportat, i el servei de monitoratge d’escoles bressol, escoles d’educació infantil i primària i instituts públics, privats i concertats.

RESIDÈNCIES D’AVIS: Servei dirigit a la Gent Gran, amb la máxima qualitat de Servei i de Productes. Projecte específic per a usuaris amb unes necessites molt concretes i definides.

CENTRES DE DIA: Servei adreçat a persones que passen el dia al centre per realitzar activitats de lleure, relacionar-se i gaudir d’un àpat de qualitat.

MENJADORS SOCIALS: Servei dirigit a persones amb situació de pobresa, risc d’exclusió i necessitats bàsiques, derivades de serveis socials. La nostra exigència i compromís de qualitat està al màxim nivel.

CASAL D’AVIS: Servei adreçat a la Gent Gran que gaudeix d’un àpat en companyia.


OFERIM DUES MODALITATS DEL SERVEI MENJADOR FUTUR:

IN SITU: si el centre disposa de cuina, preparem el menjar a les seves instal·lacions.

CÀTERING TRANSPORTAT: Si el centre no disposa de cuina, elaborem el menjar a les nostres cuines centrals i el transportem a destí. Treballem tant la línia calenta com la freda.

En tots els casos, als nostres projectes elaborem i servim productes cuinats amb matèries primeres de máxima qualitat, productors i proveïdors ecològics i de proximitat i comerç just i sempre garantint una alimentació saludable i un control nutricional integral.

Fundació Futur és una entitat amb responsabilitat i impacte social. Compteu amb nosaltres per cuinar un Futur millor!